Cultura i Oci
21/02/2011 13:49
Festival del Mil·leni, dilluns 21 de febrer
patti smith bust 680
Patti Smith, al Palau de la Música
Agències
La cantant i poeta estatunidenca Patti Smith (Chicago, 1946) actuarà aquest dilluns amb la seva banda Acoustic Trio al Palau de la Música Catalana de Barcelona en un concert que forma part del Festival del Mil·lenni i que fa setmanes que va esgotar totes les entrades.

L'artista va saltar a la fama durant el moviment punk amb el seu àlbum debut de 1975 'Horses' -produït pel músic John Cale- que fusionava el punk rock amb la poesia parlada, amb el qual va aportar un punt de vista feminista i intel·lectual i un estil androgin que la va convertir en una de les cantants més influents de la música rock.

Des de 'Horses' fins al seu últim llibre 'Just Kids', que es va editar l'any passat, Smith va articular una visió pròpia del món i es va convertir en un model per a les següents generacions de rockers amb cançons com 'Because the Night' -coescrita amb Bruce Springsteen-, 'Wave', 'Somalia' i 'So you wanna be'.


La revista 'Rolling Stone' l'ha situat al lloc 47 de la llista dels 100 artistes més grans de tots els temps, va ser entronitzada al passeig de la Fama del Rock and Roll i el 2005 va ser nomenada Comandant de l'Ordre de les Arts i les Lletres de França.

En el concert del Palau interpretarà els seus temes més clàssics així com les cançons dels seus últims treballs, 'Twelve' i 'The Coral Sea', que va gravar en col·laboració amb Kevin Shields.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosfera
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (50.19.160.148)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat