RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
18/04/2012 09:25
Ramon Rovira, el candidat de CiU i PP
Sin título
La nova direcció de la CCMA podria destituir avui Mònica Terribas
Redacció
Avui podria ser el darrer dia, després de quatre anys al càrrec, en què Mònica Terribas dirigeix la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Com ja va avançar Eldebat.cat, algunes fonts assenyalen el periodista Ramon Rovira, actual cap de comunicació del Banc Sabadell, com a més que possible relleu de Terribas. La destitució de la directora de Televisió de Catalunya serà un dels temes que avui abordarà el nou consell d'administració de la CCMA.

Les protestes d'alguns sectors del periodisme contra la possible destitució de Terribas ja fa setmanes que se senten i, fins i tot, hi ha un campanya de recollida de signatures a internet, 'Salvem Mònica Terribas al capdavant de TV3'. Ara bé, l'organisme que s'ha significat darrerament ha estat el Sindicat de Periodistes de Catalunya, que va emetre un comunicat en què lamenta "la imminent destitució de la directora de TVC: una decisió feta amb criteris polítics i no professionals".

Segons el comunicat, la direcció de la CCMA "imposarà un nou director de TV3, que satisfarà els interessos i desigs de CiU i PP, però que no s'explica quan el model de servei públic funciona i lidera l'audiència"; amb això "es trenca la garantia de no fer coincidir la renovació de càrrecs amb les legislatures, per salvaguardar la independència".
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
11Veure i / o afegir comentaris
berta:de moment la Terribas li ha fet el llit al Rovira berta:de moment la Terribas li ha fet el llit al Rovira
berta
22 15:16:49/04/2012
de moment la Terribas li ha fet el llit al Rovira
berta
22 14:36:01/04/2012
de moment la Terribas li ha fet el llit al Rovira
Ivan
19 10:55:58/04/2012
Srs.Isidre i Alexia: Eliminem el "sectarisme" tripartit i engeguem el sectarisme PPvergent, oi?
Alexia
19 10:41:50/04/2012
I perqué hauriam d'evitar la destitució de la Terribas nomenada pel tripartit?...Ah!! que vosaltres sou el tripartit!!...donç res, recordar-vos que la Terribas fou nomenada pel tripartit amb critèris politics i amb els mateixos critèris se la destitueix.
Jaume
19 00:46:39/04/2012
Ja prop de 2070 firmes....
amreverter
19 00:11:51/04/2012
Si voleu evitar la destitució de Mònica Terribas, podeu signar la següent petició! http://actuable.es/peticiones/salvem-monica-terribas-com-directora-tv3
Alexia
18 18:43:52/04/2012
Ja tocaba, encara que d'ella cap avall hi ha un munt de comissàris politics del tripartit que caldrà fer fora si es vol eliminar el sectarisme que ara mateix campa per la Corpo.
Jaume
18 14:14:13/04/2012
La campanya de firmes ja s'acosta a les 1500.
Atzucat
18 12:15:36/04/2012
Ja la van treure de LA NIT AL DIA abans que es convertís en una icona massa molesta. Si s'hagués dedicat a la premsa del cor tindria programa per anys. Però era massa malcarada amb el poder. De directora no seria tan visible, però tot i així continua essent una molèstia en dirigir un mitjà que actua, tant com pot, amb independència de la classe política (que no amb independència política).
Isidre
18 11:59:18/04/2012
Mol bona noticia. Que s'acabi el sectarisme tripartit a Tv3. La sigüent, la cap d'informatius Rosa Marqueta i el seu "adlàter" Lluis Pellicer.
Josep M:Balcells
18 10:28:51/04/2012
Els interessos polítics tornen a passar al davant dels criteris professionals. Monica Terribas deixa el llistó d'audiència i de qualitat de TV3 molt alt! Em consta que ha estat la darrera d'enterar-se del relleu. Impresentable. Gràcies Mònica pel teu treball.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (50.17.84.245)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat