RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
16/04/2012 20:38
La UE reitera el suport a Espanya però repeteix que “és un problema bilateral” entre Madrid i Buenos Aires
Redacció
La Unió Europea ha donat un suport només moral al Govern espanyol en el seu contenciós amb l’Argentina, que aquest dilluns ha anunciat la ja esperada renacionalització de la petrolera YPF, controlada en un 57% per l’espanyola Repsol. Un suport que no es pot traduir en cap sanció concreta contra l’Argentina perquè “legalment és un problema bilateral” entre els governs argentí i espanyol.

Així ho ha deixat clar el portaveu de Comerç de la Comissió Europea, John Clancy, que ha repetit el suport a Espanya que ja va manifestar Brussel·les divendres. “La nostra posició no ha canviat, és de suport a Espanya”, ha dit, en declaracions a Europa Press. Abans de reiterar també que, tot i aquest suport, l’Unió Europea no prendrà cap acció contra l’Argentina, perquè no hi ha els “instruments jurídics” que ho permeten. “Legalment és un problema bilateral i no hi ha cap paper per a la UE amb base jurídica en relació a l’Argentina”, han explicat des de l’executiu comunitari.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (107.22.70.215)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat