RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
27/04/2012 17:02
Abans de juliol
Sin título
Mas i Navarro acorden una comissió per buscar una posició comuna sobre el pacte fiscal
Redacció
El president de la Generalitat i líder de CiU, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, han tancat aquest divendres un primer acord sobre el projecte del pacte fiscal. Mas i Navarro han decidit crear una comissió de treball conjunta entre totes dues forces que tindrà com a objectiu consensuar una posició comuna sobre el pacte fiscal. Un acord que es diferencia d’altres anuncis similars de creació de comissions –com a forma de deixar als llimbs les qüestions a tractar– en els terminis: els dos líders han especificat que aquesta comissió ha d’enllestir la seva feina abans de juliol.

Tot i aquest compromís, la negociació entre totes dues forces es presenta difícil. Sobretot, per part del Govern, que ja d’entrada ha lamentat que el projecte propi de pacte fiscal del PSC no plantegi abandonar el sistema de finançament comú de les Comunitats Autònomes. “Si no sortim de la LOFCA hem begut oli”, ha dit el portaveu de l’Executiu, Francesc Homs. Navarro, en canvi, ha preferit destacar que veu “punts en comú” entre totes dues postures, però també ha exigit un tracte preferent en la negociació: “El nostre esquema és que el partit del Govern ha d’intentar arribar a acords amb el principal partit de l’oposició”, ha recalcat.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (107.22.120.91)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat