RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
23/04/2012 16:35
Una pilota, arrossegada pel tsunami al Japó, arriba fins a Alaska
Redacció
Misaki Murakami, un adolescent japonès de 16 anys, assegura ser el propietari d’una pilota que ha arribat a una platja d’Alaska després de ser arrossegada pel tsunami provocat per l’últim i destructor terratrèmol fa més d’un any i que va posar en joc la seguretat de tot el Pacífic Nord. El sisme va provocar la fuita d’aigües radioactives de la central nuclear de Fukushima a l’oceà.

Segons ha informat el diari Asahi, David i Yumi Baxter van trobar una pilota, que ha creuat pràcticament tot l’Oceà Pacífic, a les afores d’Anchorage (on viuen), amb caràcters japonesos escrits. Van posar-se en contacte amb l’Administració Oceànica i Atmosfèrica per trobar l’amo de l’esfèric.

Després d’aparèixer la fotografia a varis mitjans japonesos, Murakami no va tenir dubtes. Era la seva pilota, en ella estava escrit: Ànims Misaki Murakami! Va ser un regal dels seus excompanys de col•legi després de canviar de centre escolar. La parella vol viatjar al Japó per donar-li la pilota en mà.A les costes d’Alaska arriben contínuament objectes procedents del Japó, inclòs un vaixell pesquer, el Ryon-Un Maru, sense tripulació que va ser enfonsat a principis d’abril per les autoritats nord-americanes per posar en perill el trànsit marítim.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (54.211.153.104)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat