RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
19/06/2012 17:54
Dimecres 20 i dijous 21 de juny'12
Madonna gira MDNA 350
Madonna, al Palau Sant Jordi, per partida doble
Redacció
Madonna, l’anomenada diva del pop, torna a Barcelona per partida doble (el dimecres 20 i ekl dijous 21 de juny'12) per presentar el seu nou disc ‘Gimme All Your Luvin’ amb la gira de nom MDNA al Palau Sant Jordi. Sorprèn que la capacitat de convocatòria de l’ambició rossa hagi passat de l’Estadi Olímpic Lluís Companys a la gira ‘Hard Candy’ (encara que en una versió reduïda i que no va omplir) al Sant Jordi, que és tres vegades menor.

Recentment, la cantant va ser notícia per destapar-se un mugró a Istambul durant breus instants a un concert davant 55.000 assistents quan cantava ‘Human Nature’. També el fet que mostrés en una pantalla gegant una fotografia de Marine Le Pen juntament amb una esvàstica li ha costat una demanda per part de la política francesa. La sempre polèmica Madonna.

Madonna
Dimecres 20 de juny'12, 20h
Palau Sant Jordi, Barcelona

+ info: Web Live Nation + Web Madonna
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (54.204.163.26)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat