RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
12/07/2012 12:49
Aniversari del seu primer concert al Marquee, el 12 de juliol del 1962
The Rolling Stones aniversari 680
Els Rolling Stones fan 50 anys a sobre d’un escenari
Redacció
Fa 50 anys que un grup de nois de 19 anys va tocar a la sala de concerts Marquee de Londres, en substitució dels cancel•lats Blues Incorporated, es feien dir The Rolling Stones i, amb el temps, van aconseguir ser el grup de rock més gran del món, i ells mateixos ja es feien dir així l’any 1969, en competència amb el grup més mític de tots, The Beatles.

Amb aquesta fotografia publicada a Twitter, els integrants del grup recorden aquesta data encara que no tots van ser-hi llavors. Els integrants de la formació el 12 de juliol de 1962 eren Keith Richards, Mick Jagger, Brian Jones (mort l’any ’69), Ian Stewart (mort l’any ’85) i Cliftons Tony Chapman de la qual a la foto només apareixen Jagger i Richards (mirant la imatge des d'esquerra) i els apareguts posteriorment Ron Wood i Charlie Watts.

No obstant això, Chapman i Taylor van sortir del grup poc després donant pas al baixista Bill Wyman i, amb la breu aparició de Carlo Little, al bateria Charlie Watts. Ron Wood, en canvi, no apareixeria fins l’any ’75.


Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (54.227.5.234)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat