RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
30/04/2013 10:07
Encarregat per Intelligence & Strategic Ten Group
Sense títol
Apareix un nou informe sobre la família de Puig i un de Joana Ortega
Redacció
La consultora empresarial, Intelligence & Strategic Ten Group, va pagar per un informe relacionat amb una empresa d'un germà de Felip Puig i per un altre sobre el currículum de Joana Ortega, segons informa aquest dimarts 'El Periódico'.

Darrere d'aquesta empresa que va encarregar els informes per aconseguir informació sobre els dos consellers hi ha l'actual president de l'associació d'ajuda en carretera DYA, Joan Dídac Gallardo, tot i que el passat dilluns va negar a 'El Periódico' la seva implicació, però va reconèixer que el seu exsoci a l'empresa i acual màxim responsable d'aquesta, José Luis Martín Juárez li va comentar que una vegada va contactar amb Método 3 per realitzar una anàlisi a les instal·lacions de l'empresa.

Joan Dídas Gallardo era un dels noms que van sonar per ocupar la conselleria d'Interior en el primer Govern de Mas i va admetre a 'El Periódico' conèixer l'actual director de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, tot i que va desmentir que hagués realitzat cap negoci amb ell.

Cal recordar que Martorell, va encarregar tres informes a Método 3 sobre destacats dirigents de la formació nacionalista, entre ells l'actual conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, segons es va fer públic el passat mes de febrer. Es va informar llavors de l'estreta relació que suposadament tenia Martorell amb l'agència de detectius quan era responsable de seguretat del Barça. S'ha fet públic a més que va encarregar diversos informes sobre polítics o jugadors de futbol.

Molts han estat els que han demanat el cessament de Martorell per les múltiples informacions aparegudes relacionades amb l'espionatge. L'últim a demanar-ho va ser el primer secretari del PSC, Pere Navarro per les informacions aparegudes sobre l'informe de José Montilla. Aquest dimarts hi ha una gran expectativa periodística i política per saber si finalment el Consell Executiu de la Generalitat cessarà a Xavier Martorell.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
1Veure i / o afegir comentaris
CHARNEGO:Alè, alè visca Catalunya!! i cas Adigsa i el amiget d’en Puig ...
CHARNEGO
02 14:26:48/05/2013
Alè, alè visca Catalunya!! i cas Adigsa i el amiget d’en Puig el Ferran Falcó. Defensem el Cap de la Guineueta per una sanitat pública de qualitat. Canyelles, Guineueta, Cases Barates d’Horta.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (50.17.56.128)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat