RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
27/07/2012 11:08
‘Trending Topics’: Draghi, #EPA
The Economist Spain toro 680
Contestació a Twitter a la brutal portada de ‘The Economist’
Redacció
Portada brutal de la revista econòmica ‘The Economist’ augurant ‘dolor’ per Espanya i fent el clàssic joc de paraules entre Spain (Espanya) i pain (dolor). La portada no podia ser més gràfica la ‘s’ d’Spain cau a tota velocitat sobre el cap d’un toro. El director d’art del rotatiu ‘Marca’ ha retocat aquesta portada, tal i com es pot veure en el ‘after’. Comentaris: @nachofranchBrutal respuesta a The Economist RT @rsalaverria: Somos un toro bravo, por JJ Gámez, director de arte de Marca’, @garcia_abadilloThe Economist vuelve al tópico "pain in Spain". Dice el prestigioso semanario que España irá al rescate total. Se equivoca The Economist ‘ o @AlvaroTorresJurThe Economist se equivoca. "Pain in Spain" reza el titular, es un tremendo golpe a nuestro pais. Espana NO va a ser rescatada’.

El president del Banc Central Europeu Mario Draghi ha dit que el BCE sostindrà l’euro i la prima de risc d’Espanya ha baixat de forma espectacular. Cal recordar que aquesta setmana alguna agència de qualificació ha posat l’economia germana en perspectiva negativa degut als problemes econòmics que estan patint Espanya e Itàlia. Comentaris: ‏@javiersolanaDespués de la reacción de los mercados a las benditas palabras de Draghi, espero ya nadie dude que la Economía es una Ciencia Exacta’, @eljueves 16 palabras le bastaron a Mario Draghi para bajar la prima de riesgo y subir la bolsa’ o @hugomabarcaUna frase (sin mucho contenido) de Draghi y la bolsa y la prima lo petan. Y luego dicen que el capitalismo funciona racionalmente’.

L’atur arriba al seu màxim històric, el 24,63% de la població activa, segons la EPA. El total és esgarrifós, són 5.693.100 aturats. Comentaris: ‏@LuisaoMoratallaSegún la Encuesta de Población Activa, el paro sube a 5.693.100. Mariano, vas a necesitar mucha droga para 'colocar' a tanto parado... #EPA’ o @pabloggarEncuesta de Población Activa se va a terminar llamando poblacion inactiva’.

El jutge del cas de les ITV demana informació a Hisenda per decidir si imputar a Oriol Pujol o no. Podeu llegir-ne més aquí. Comentaris: @saulgordilloPreocupant silenci dels mitjans públics sobre la trama de corrupció de ITV i #zumosol Oriol Pujol. Pacte fiscal sí, però també pacte ètic’ o ‏@Mas_Enfurecido@324cat: Hisenda situa Oriol Pujol com a "col•laborador necessari" en la trama de corrupció de la ITV http://bit.ly/QkUtCf" AMB IL.LUSIÓ’.

Avui comencen oficialment els Jocs Olímpics de Londres.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
1Veure i / o afegir comentaris
joan:Si vos fixeu, el versió "marca", el toro té el triple de banderill...
joan
27 12:15:09/07/2012
Si vos fixeu, el versió "marca", el toro té el triple de banderilles!!! o_0
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (54.82.122.194)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat