RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
02/08/2012 17:31
Carta a la militància convergent
Sin título
Pujol fa una crida independentista als militants de CDC
Redacció
El sector independentista de Convergència Democràtica de Catalunya ja no es reprimeix. El seu secretari general, Oriol Pujol, no se n'amaga i està excitant a la militància. Pujol ha fet una crida “cap a la llibertat” en una carta enviada als militants i que recull El Periódico.

“Com a nació hem iniciat un camí de no retorn cap a la llibertat”, diu en la carta. Pujol fa aquesta proclama per defensar el pacte fiscal com a primera estació: “Hem encetat la transició nacional catalana que té la seva primera estació en la consecució de la Hisenda Pròpia”. El pacte fiscal suposa “un abans i un després en la política catalana”, afirma.

La carta inclou xifres per demostrar “l'espoli fiscal que pateix Catalunya”. Oriol Pujol insta els militants de CDC a explicar i difondre aquestes xifres “a tot arreu”.

'Cas Palau'
En la carta, el secretari general convergent no parla de corrupció... directament. No es refereix explícitament al 'cas Palau' però assegura que hi ha una conspiració de “l'espanyolisme intransigent”, que menteix per tacar la imatge del partit.

“Com ja has pogut comprovar, aquesta fermesa de plantejaments que estem demostrant ha encès les ires dels sectors més rancis i conservadors de l'espanyolisme intransigent, que estan calumniant-nos, difamant-nos i mirant de dilapidar el nostre prestigi i el nostre bon nom. No ho permetrem”, afirma.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
6Veure i / o afegir comentaris
Josep Maria:El que ha de fer es donar explicacions per la seva implicac... Ex-convergent:"L'Hereu" intenta una fugida endavant per despistar. Si e...
Josep Maria
09 16:37:56/08/2012
El que ha de fer es donar explicacions per la seva implicacio amb la corrupcio i no amagarse amb el independentisme populista. Quina vergonya! I alguns, amb bona cadira com un tal Toni, han de justificar a aquesta gent
Ex-convergent
03 09:10:37/08/2012
"L'Hereu" intenta una fugida endavant per despistar. Si el procés judicial que l'afecta , el de les ITV a Catalunya, l'acaba imputant a ell i potser la seva dona i tot, la seva legitimitat per aspirar a la Presidència de la Generalitat s'ha acabat del tot. I això no és culpa de l'espanyolisme intransigent, si no del seu afany de lucre desmesurat. S'ho ha guanyat a pols.
carlos
02 23:42:15/08/2012
Oriol pujol acelera porque tiene miedo a ser procesado por sus presuntas corruptelas. POco temple puede tener un lider en sus circunstancias
Antoni Ferret
02 20:21:12/08/2012
La "directa" independentista... allà ells. Lo més probable és que acabi en no res. Ara bé: "hi ha una conspiració de “l'espanyolisme intransigent”, que menteix per tacar la imatge del partit". I aquesta conspiració, ¿inclou també el jutge que examina el cas?
Queixa
02 19:19:43/08/2012
He escrit un comentari que no contenia cap insult ni cap difamació, tan sols un enllaç al vídeo d'una entrevista a aquest personatge tan estimat, pel que sembla, de la vostra publicació digital.
Eduard Punxet
02 18:04:07/08/2012
Perquè no t'aclares http://www.youtube.com/watch?v=0OWiLVWalxU
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (107.22.120.91)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat