RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
30/04/2012 10:57
‘Trending Topics’: Standard & Poor’s, INE, OIT
Pilota futbol 185
Tripijocs a la Lliga de Futbol Professional, segons ‘El Larguero’
Redacció
La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha denunciat a la Fiscalia Anticorrupció el possible tripijoc de varis partits de la primera divisió, segons ha avançat el programa de ràdio ‘El Larguero’ i un d’ells podria ser l’Espanyol i l’Sporting de Xixó (0–3), segons la COPE.

No obstant això, segons afirma Javier Tebas, assessor jurídic del Mallorca i vice-president de la Lliga de Futbol Professional, a Ràdio Marca, “la LFP no ha interposat cap denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció pel tripijoc de cap partit” encara que si es van posar en contacte amb el Fiscal General de l’Estat, Eduardo Torres Dulce, fa tres setmanes per avisar-lo que aquest tipus de casos es donaven a final de temporada.

Comentaris: @jrdelamorena: ‘La LFP denuncia en la Fiscalía Anticorrupción posibles amaños en partidos de 1ª de esta temporada.Os cuento en el Larguero’, @rafaramosESPN¿Será campaña en España o habrá pruebas sustanciales? Demuncian posibles partidos AMAÑADOS en la Liga’ o @GranViaOnlineParece q el amaño de partidos llega también a La Liga. El Espanyol - Sporting de ayer en el punto de mira’.

Si Standard & Poor's va rebaixar la qualitat del deute espanyol el dijous passat a la nit, ara li ha tocat el torn de rebaixar el ‘rating’ a onze entitats financeres espanyoles. Comentaris: @CincodiascomBBVA, Santander, Sabadell, Banesto, Ibercaja, Banca Cívica, Bankinter, Kutxabank, Barclays, rebajados por S&P http://www.cincodias.com/articulo/mercados/standard-poor-s-rebaja-calificacion-bancos-espanoles/20120430cdscdsmer_3/, ‏ @CCFarreS&P no fa pont’ o @XaviSan14Mi primer Twitt del dia es para cagarme en los cabrones de Standard & Poor's. Dejadnos vivir!’.

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha fet oficial que Espanya ha entrat en recessió una altra vegada en caure l’economia un 0,3 %.

L’Organització Internacional del Treball (OIT) assenyala que les mesures de l’Executiu espanyol d’austeritat són contraproduents si es vol crear feina. Comentaris: @Jose_maor Alguien sensato::La OIT rechaza la austeridad como fórmula para recuperar el empleo en España http://www.cadenaser.com/economia/articulo/oit-rechaza-austeridad-formula-recuperar-empleo-espana/csrcsrpor/20120430csrcsreco_1/Tes Sin crear, no crece solo’, @madari59Ya que no nos hacen caso, hagánselo a la OIT: estas póliticas de recortes sólo conducen al desastre social y económico’ o @anaguantesLa OIT insta a España a un cambio dramático en sus políticas de empleo. Advierte que si no hay giro no se creará empleo hasta 2016’.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
1Veure i / o afegir comentaris
ajobjoan:Be,despres de les ¨manetes¨que heu vist per part de l´Espanyol...
ajobjoan
30 17:59:34/04/2012
Be,despres de les ¨manetes¨que heu vist per part de l´Espanyol de l´Osasuna i etc,etc a equips que van de blanc no mi extranya res de res.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (54.147.22.182)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 

Follow Me on Pinterest

Eldebat.caton


Perfil de Twitter de Francesc Moreno, editor d'eldebat.cat
 
L'OPINIÓ MÉS LLEGIDA
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat